Manicure & Pedicure

MANICURE & PEDICURE

Til både mænd og kvinder

Har du lyst til at forkæle dine hænder og fødder og friske neglene op, så er dette det rette for dig. Vores hænder er vores visitkort, og fortæller meget om os. Derfor fortjener dine hænder og negle den bedste pleje, forkælelse og velvære. Vores specialitet er en spa manicure eller spa eksklusiv pedicure, hvor vi giver den bedste forkælelse og afslappende fodmassage eller hånd massage med forfriskende aromatisk peeling og balsamcreme til hænder eller fødder. I vores eksklusive spa Manicure/Pedicure anvender  vi Babor produkter som er af høj kvalitet. Du vil blive forkælet med en kop kaffe, te eller en varm kakao.

Standard spa manicure

(60 min)                     200,-

Vi starter med at give dine hænder et varmt vandbad, så neglebåndet blødgøres, derefter files dine negle til. Neglebåndet skubbes forsigtigt med cuticle remover. Dine negle  behandles med en neglebåndsolie (rig på vitamin E) samt med en god massage, fordi det vil stimulerer neglenes vækst. Der påføres let en daily hand cream. Til sidst vælger du mellem oliekur(anbefales ved tørre negle/neglebånd) eller en lak.

Eksklusiv spa manicure

(90 min)                     400,-


Neglene startes med at files derefter sættes hænderne i et lækkert og blødgørende mælkebad, det er med til at blødgøre neglebånd. Neglebåndet skubbes og dødt væv fjernes. Til en lækker pleje af neglene tilføres der en neglebåndsolie og cuticle remover. Efterfølgende peeles dine hænder med en lækker scrub for at blødgøre og exfoliere hård hud, samtidig med at den giver fugt. Du vil få en dejlig og afstressende håndmassage.

Til sidst lægges der en lækker håndmaske for at give hænderne en lækker glød og dejlig følelse. Du kan vælge mellem en oliekur eller lak.


Standard spa pedicure

(60 min)                     200,-

Vi starter med at give dine fødder et varmt fodbad, så neglebåndet blødgøres, derefter files dine negle til passende form. Neglebåndet skubbes forsigtigt med cuticle remover. jeg vil give til dine negle en neglebåndsolie(rig på vitamin E) samt med en god massage, fordi det vil stimulerer neglenes vækst. Der påføres let en daily hand cream. Til sidst vælger du mellem oliekur (anbefales ved tørre negle/neglebånd) eller en lak.

Eksklusiv spa pedicure

(90 min)                     400,-

Neglene startes med at files derefter sættes fødderne i et lækkert og blødgørende mælkebad, det er med til at blødgøre neglebånd. Neglebåndet skubbes og dødt væv fjernes. Til en lækker pleje af neglene tilføres der en neglebåndsolie. Efterfølgende peeles dine fødder med en lækker scrub for at blødgøre og exfoliere hård hud, samtidig med at den giver fugt. Du vil få en dejlig og afstressende Fodmassage. til sidst lægges der en lækker fodmaske for at give føderne en lækker glød og dejlig følelse. Du kan vælge mellem oliekur eller lak.


Frugtsyre manicure

(60 min)                     350,-

Med alderen og det kolde vejr udtørrer huden på håndryggen, den ændrer farver  og huden bliver tyndere. Med denne behandling forebygges rynkerne, ar, hyperpegmantation, ældre og slap hud  


Behandlingen begynder med en dejlig håndbad, som  giver en lækker følelse og det blødgøre neglebåndet.  huden peeles med vores enzympeeling fra babor, derefter gør vi en mekanisk peeling og til sidst en AHA frugtsyre, med frugtsyren får dine hænder en ungdommelige udseende. Vi følger dine ønsker i forhord til din ønskede negleform, når vi  filer dine negle. neglebåndene skubbes forsigtigt. Du vil få vores opstrammende babor Collagen Booster ampul, efterfulgt af den skønneste håndmaske. Når masken har taget effekt, afsluttes behandlingen med en dejlig massage af hænder og underarme i den afsluttende håndcreme.unsplash