Ansigtsbehandlinger
Babor_2_slider
senior-sorrindo-50-anos-mulher-madura-de-meia-idade-aplicando-creme-fa
2021-03_eyecatcher_Men_1000x600-40915b04
power-serum-amps-960x710
Doctor-Babor-18229_2
header-babor

Ansigtsbehandlinger

Til både mænd og kvinder


Vi tilbyder forskellige slags ansigtsbehandlinger og vil selvfølgelig anbefale den bedste egnede behandling til lige netop din hudtype og hudtilstand. Hudtilstanden kan skifte hver 7. dag og vi vil begynde med at behandle hudens nuværende tilstand og tage højde for hudtypen og anbefale hvordan du skal behandle den hjemmefra. Inden vi behandler din hud, er det vigtigt at vi foretager en grundig hudanalyse. Vi vil støtte dig med vejledning i forhold til din hjemmehudpleje.


Ud over søgen efter skønhed er det vigtigt at være opmærksom på sundheden i huden i ansigtet. Mænd og kvinder leder i stigende grad efter ansigtsbehandlinger, lige fra forebyggelse af acne til den meget ønskede foryngelse.

Det er essentielt at man sammarbejder kontinueligt med behandling hos en professionel og fortsætter derhjemme. De ansigtsbehandliger som vi tilbyder har forskellige fokusområder afhængig af hudtypen og de eventuelle problemer du har.Vi har derfor inkluderet en hudanalyse i alle vores ansigtsbehandlinger. I vores ansigtsbehandling med Babor produkterne, vil du fra rensetrinet dvs. fra begyndelsen af behandlingen bemærke at huden bliver blødere og mere smidig og dufter dejligt. Du vil få en behagelig og frisk oplevelse og opnå en beroligende og afslappende effekt i vores ansigtsbehandling.


Du er altid velkommen til at booke tid en hos os.

Luksus ansigtsbehandling

(85 min)                            400,-


Lækker behandling til hud med normale behov og problemer. Med en luksus ansigtstsbehandling vil du opnå en hud som ser mere klar, frisk og tonet ud.

Du vil også få en aromatisk duftoplevelse.


Behandlingen omfatter: Hudanalyse, afrensning, aktivering med vitalizizing maske (speciel brugt af kosmetologer, som er vigtig til at øge fjernelsen af hudens affaldsstoffer, aktiverer huden og øger mikrocirculation, fremmer hudens metabolisme). Peeling, døde hudceller peeles blidt bort. Dyderensning og ansigtsmassage. Plejende maske tilpasset hudtypen, afsluttende cremepleje tilpasset til hudtypen, øjencreme, samt læbepleje og SPF solcreme.


Deluxe ansigtsbehandling

(85 min)                           500,-


Miljø, stress og alder kan ofte få huden til at virke træt og kedelig , derfor er det vigtigt at du passer på din hud og tilføjer din hud noget ekstra pleje som en dybdegående peeling og maske. Her vælges imellem beroligende, rensende eller forebyggende. For at du får en special oplevelse får du en skøn massage i ansigtet i 20 minutter.


behandlingen omfatter: Hudanalyse, huden afrenses, aktivering med vitalizizing maske(speciel brugt af kosmetologer, som er vigtig til at øge fjernelsen af hudens affalstoffer, aktiverer huden og øger mikrocirculation, fremmer hudens metabolisme). Peeling, døde hudceller peeles blidt bort. Dyderensning og ansigtsmassage, inkl. hals og dekolleté. Plejende maske tilpasset hudtypen, afsluttende med serum el. ampul efter hudens+ Babor wellbeing touch-ampulmassage, øjencreme, serum, læbebehandling,  creme tilpasset til hudtypen,samt læbepleje og SPF solcreme.


Detox Babor ansigtsbehandling

(90 min)                           600,-


Detox er en dejlig, blød og velværende behandling. Vi anvender en speciel detoxifying maske, som vil fjerne de skadelig stoffer  og  miljø forårsaget forurening. Masken er med til at regulere talgproduktion samtidig med at den giver masser af fugt til din hud, fordi den indeholder mineraler. Udover det optimeres hudens evne til at absobere virkestofferne fra produkterne. Du vil få en ensartet, klar, afbalanceret og frisk hud. Du vil kunne mærke og føle denne behagelige og smidige hud. En følelse af en velfugtet, frisk og strålende hud.


Behandlingen omfatter: Hudanalyse, afrensning, aktivering af huden, tonic, Peeling, dybderens, retning af bryn, ansigtsmassage, Detoxifying maske som renser og giver fugt til huden, Ampul efter hudens behov +  Babor wellbeing touch-ampulmassage serum, creme, læbebehandling og øjencreme.


Neurosensitiv Doctor Babor behandling

(90 min)                           575,-


Behandlingen virker beroligende, giver balance og styrker hudbarrieren. Denne behandlingen vil forebygge irritation i huden, hvor huden er ekstra sart, følsom, fugttør. Huden vil være bedre beskyttet på grund af opbygning af lipider. Du vil få en beroligende massage, med en lipid intens creme.  Du vil opnå en velfugtet, jævn, rolig, aflappet og smidig hud. 


Behandlingen omfatter: Hudanalyse, afrensning, peeling , dybderensning, ampul+ Babor wellbeing touch-ampulmassage , massage ( special creme  lipid intense Cream, som ikke er oliebaseret), thermal tonic essence som giver balance i huden, binder fugt. Maske til sart og følsom hud. Mens man har maske på, får man en nakke og hovedbunds massage (på denne måde kommer man af med stress og spænding fra dagligedagen, Doctor Babor serum, Doctor Babor øjencreme, læbebehandling, og afsluttende Doctor Babor creme


Repair Doctor Babor behandling

(90 min)                         575,-


Denne behandling giver en optimal reparation og gendannelse af skadet hud. Behandlingen er især godt for før-efter operationer, fordi der er ingredienser som stimulerer hudens intense regenerings processer. Det er en fordel for personer som har haft eller skal have kosmetiske operationer, æstetis indgreb eller til en der er blevet behandlet med frugtsyre peeling. Repair celluler produkter fremmer optimal heling og minimer ar dannelse. Når acne aftager vil det fremme intensiv regenering af huden, med denne behandling. Denne behandling vil styrke huden som er træt og slidt på grund af medicinering


Behandlingen omfatter: Hudanalyse, afrensning, Ultimate peeling mask , dybderensning, en aflslappende ansigtsmassage , ampul efter hudens behov+Babor wellbeing touch-ampulmassage,

Maske, Doctor Babor collagen  serum, Doctor Babor øjencreme,læbebehandling og afsluttende Doctor Babor creme.


Frugtsyre Babor ansigtsbehandling

(90 min)                           575,-


I frugtysyre behandlingen, vil huden behandles både indefra og udefra. Frugtsyre effekten er at huden peeles udepå og fjerne de døde hudceller, derfor vil man få en klar smuk og jævn hud. Fordelene ved Babor frugtsyre at den reducere tør/skællende hud, opløser døde hudceller og affaldsstoffer som er en del af hudens metabolisme. Den vil forbedre hudens evne til at optage efterfølgende hudpleje. Frugtsyren binder fugten bedre i huden, så huden kan arbejde bedre fremmer dens biologiske funktioner. Frugtsyre øger kollagen produktionen, som er med til at opstramme og forebyggge linjer, rynker og ældning indefra. Frugtsyre er med til aktivere cellefornyelsen og kan modvirke hudskade, som solskade og pigmention. Frugtsyre har en god effekt på urenheder og akne, da eksfoliering åbner tilstoppede porer og vil rense for talg og urenhed. Men det er meget vigtigt at man bruger spf 50 efter behandling og forsætter med dette derhjemme for at undgå irritation og beskytte i mod frie radikaler, der ødelægger huden


Behandlingen omfatter: Hudanalyse, afrensning, aktivering af huden med maske der øger blodcirkulation, så affaldsstoffer kommer ud af huden nemt og produkterne kan gennemtrænge i huden let. Enzymatic peeling for at fjerne de døde hudceller og derefter frugtsyre peeling, udrens, ampul efter hudens behov + Babor wellbeing touch-ampulmassage, ansigstmassage , maske , serum , afsluttende creme, læbebehandling og Doctor Babor protect balm spf 50 samt øjencreme.

Supreme collagen ansigtsbehandling

(90 min)                           600,-

Ved supreme collagen ansigtsbehandling arbejder vi på elasticiteten, rynker,  hængende posede ansigts konturer folder skabt af tyngdekraften. Når man vælger denne luksuriøse behandling, vil hudens egen collagen aktiveres (elasticitet), give fylde(filler), udglattes og mættes med fugt. Det giver huden en ensartet struktureret glød og blød hud.


Behandlingen omfatter: Hudanalyse, afrensning, Ultimate peeling mask , dybderensning, skøn ansigtsmassage, ampul efter hudens behov+ Babor wellbeing touch-ampulmassage. Maske, mens man har maske på, får man en nakke og hovedbunds massage (på denne måde kommer man af med stress og spænding fra dagligedagen, Doctor Babor collagen  serum, Doctor Babor øjencreme, læbebehandling og afsluttende Doctor Babor creme.


HSR Lifting ansigtsbehandling 

                                                                     

(90 min)                          600,-

Babor high skin refine (i denne behandling for du ret til gratis farvning af vipper)

Vores anti-age HSR behandling er mod alle typer af rynker. Fra 30 år eller 40 år alderen, kan huden begynde at se ældre ud og miste elaticiteten og farve. Miljømæssig og genetiske faktorer kan også bidrage til det. Vi anbefaler HSR, fordi den vil arbejde på forskelige typer af rynker, formindske dem og afhjælper tørre linjer. Med denne behandling forebygger du ældningen af huden. Effekten ved denne behandling er at det vil aktiverer kollagaen- og elastinsfibresyntese og optimerer opbygningen af kollagen.

Fordele er at man vil få en opstrammende effekt og en hud med masser af fugt, du vil føle huden mere smidig og blød 

Vil du gerne nyde en luksuriøs anti-rynke ansigtspleje, så er dette den rette til dig.


Behanlingen omfatter: Hudanalyse, afrensning, aktivering af huden(vil øge iltoptageslse og næringstoffer til huden og øge hudensblodcirkulation), tonic, Peeling, dybderens,  ansigtsmassage, Detoxifying maske som renser og giver fugt til huden, Ampul efter hudens behov +  Babor wellbeing touch-ampulmassage serum, creme,læbebehandling og øjencreme.BABOR


Behandlingerne med produkter fra Babor er mere end blot en skønhedsbehandling. I Babor produkter anvedes der rene, naturlige planteolier og ekstrakter samt aktive plantebaserede stoffer med naturlige oprindelse, så vidt det er muligt.

Ved behandlinger med Babor, vil du få en bedre velvære, fordi du vil opleve aromaterapien fra Babor produkter. Du vil indånde/optage i kroppen og huden i vores behandling, mens vi renser, udfører massage eller tillægger ampuller (Vores beauty waves). Det er naturlig aktive ingredienser som er godt for kroppen og sjælen. Effekten af aromaen er meget afslappende for sindet og får vores kunder til at føle sig i den 7. himmel.

                                                                                

unsplash