Profil

Velkommen til Unique Beauty & Wellness

Kundens velvære og skønhed er vores fokus


Konceptet i Unique Beauty & Wellness, er at arbejde med traditionelle behandlinger, men på en innovativ måde i form af brug af de nyeste og bedste produkter, som sikrer en behagelig og effektiv behandling, der skaber resultater og velvære for vores kunden. Her vil du opnå en beroligende og afslappende effekt i vores ansigtsbehandling og kropsbehandlinger. Udover hudpleje behandlinger tilbyder vi også en række andre behandlinger som voksbehandlinger, gelpolish, lash lift, brow lamination, massage m.fl.

 

Hej og velkommen til min klinik


Mit navn er Marta Bittencourt Jespersen, og jeg er uddannet lægeeksamineret kosmetolog hos Beauty and Style. Det bliver en fornøjelse for mig, at passe på dig, give dig velvære og skønhed gennem mine behandlinger.  


Min passion for æstetik og velvære og glæden ved at arbejde med mennesker vil gøre at du vil føle dig tryg i mine hænder og tilfreds med min rådgivning og behandling. Perfektionisme, profesionalisme og nærvær er meget vigtigt når jeg arbejder. Sammen med mig kan vi i fælleskab opnå gode resultater for dig. Jeg nyder at gøre en forskel for andre og min vigtigste opgave er at skabe et resultat, som gør at du forlader behandlingen med et smil.


Jeg glæder mig til at se dig her i klinikken.

Parkering


Klinikken ligger tæt på en letbanestationerne Fisketorvet og Benediktsgade. Kronsprinsensgade er beliggende i rolige omgivelser i det centrale Odense. Parkering er muligt i parkeringskælderen ved Fisketorvet. I området Kronprinsensgade er der 1-times parkering mellem 9-20 på hverdage

VORES PRODUKTER

unsplash