Massage & kropsbehandlinger

MASSAGE & KROPSBEHANDLINGER

Til både mænd og kvinder

Velkommen til vores kropsbehandlinger. Har du brug for en pause fra hverdagens stress og jag, hvor bekymringer fylder og der lægges på dig og selvforkælelse. Så er dette det rette for dig. Du vil få en dejlig og afslappende massage. Vi vil arbejde med kroppens muskler, så de kommer af med affaldstoffer, der medvirker spændinger. Massagen vil reducere stress i din krop og dit sind.


Vi tilbyder forskellige typer af kropsbehandlinger. I vores kropsmassage vil du opleve velvære, der virker beroligende og afslappende på bestemte muskler. det er meget godt og sundt fordi det øger blodgennemstrømning og lymfecirkulation. Udover det vil det forbedre elasticititen i din hud, dvs. at det skaber en flottere og sundere hud

Full body massage

(45 min)                     Kr. 300,-

Her vil du få en meget afslappende og fuld kropmassage (medbring et lagen til denne behandling). Massagen vil gøre at din krop og sjæl vil blive fuld af fornyet energi. Kropsmassagen er meget afstressende og en skøn  behandling. Det gavner din krop fordi det afjælper kroppen med at komme af med affadstoffer og har en positiv effekt for din krop. Massagen vil øge blodcirkulationen. Ilt og næringsstoffer vil transporteres rundt i kroppen. Nervesystemet stimuleres, det vil gøre at kroppens naturlige processer sættes igang, derfor vil du få en indre ro og balance. Det er vigtigt at huske at drikke masser vand fordi affaldstofferne skal ud via blodbanen og lymfeknuderne.


Massagen inkluderer massage af nakke, skuldre, lænd, ben, arme, hænder samt kompres ved fødderne.


Ben og rygmassage

(30 min)                     Kr. 325,- 

Afslappende ben og rygmassage. Du vil få fjernet spændinger og en afslappende velværende massage. Massagen stimulerer blodcirkulation og lymfeknuderne, derfor vil det fremme fjernelse af affaldstoffer og modtagelse af ilt og næringstoffer til cellerne. Massagen vil øge din cellemetabolism(stofskifte), derfor vil det bidrage til at din krop bliver meget afslappet og du kommer af med spændinger fra din travle og stressende hverdag.


Nakke og hovedbundsmassage

(30 min)                     Kr. 125,-

Her får du en afstressende og skøn massage, der vil hjælpe dig med at få spændinger fra hverdagens travlheder ud af kroppen. Spændingshovedpine fra massagen vil lindres hos nogle og du vil få mere energi.


Massagen inkluderer massage af hovedbund, nakke, skuldre og decolleté.


Full body detox treatment

(90 min)                     Kr. 625,-

I denne behandlinge er en velværende og skøn  kropsbehandling, hvor  det er modretning  på at pleje og behandle hele kroppen.  Her får man en lækker peeling fra Babor som effektivt fjerner de døde hudceller fra hudoverfladen, der også fremmer blodcirkulationen og det vil øge udskillelsen af affaldsstoffer som vi har i kroppen. Bagefter vil du få en nærende og fugtgivende maske med masser antioxidanter og vitaminer. Den specielle vitamin creme fra Babor vil blødgøre din hud og udglatte. I behandlingen inkluderes en dejlig velværende kropsmassage, som vil gøre dig afslappet og hjælper dig til, at komme helt ned i gear. 

Behandlingen er afslappende, eksfolierende og fugtgivende. 


Denne behandling inkluderer microdermabrasion (efter eget ønske), som hjælper til at fjerne små strækmærker (vi anbefaler flere sektioner, for et godt resultat) og stimulerer collagenproduktionen. 

Efter behandlingen er det meget vigtigt at undgå soleksponering, og bruge solcreme.


Hånd og underarmsmassage

(20 min)                    Kr. 125,-

Håndmassagen er sensationalt afslappende og lette ømme hænder. I massagen anvendes der et blødgørende produkt fra Babor, der plejer huden på hænderne så dine hænder føles bløde og afslappede efter behandlingen. Massagen inkluderer massage af hænder og underarme.


Her anbefaler vi en parafinbehandling som en ektra tillægsbehandling, fordi paraffin behandling gør at dine hænder bliver bløde og smidige. Man får et lækkert varmt håndbad, nærende paraffincreme beriget med fersken og vitamin. Varmt paraffin bad blødgører huden men har også en smertelindrende virkning på ledsmerter og gigt.


Her anbefaler vi en parafinbehandling som en ektra tillægsbehandling, fordi paraffin behandling gøre at dine hænder bliver bløde, smidig og fugtgivende. Man får en lækket varmt håndbad, nærende paraffincreme beriget med fersken og vitamin. Varmt paraffin blødgøre huden med også har smertelindrende virkning på ledsmerter og gigt. 


Fod og underbensmassage

(20 min)                   Kr. 125,-

Fodmassage er meget lækker og fantastisk til dine trætte fødder. 

Her vil du få et fodbad med en lækker mælkerens. Dine fødder vil få en dejlig massage, med et plejende produkt fra Babor, på denne måde ville dine føles meget plejende, bløde og lette. Underbenet bliver godt masseret med eufleuragetag, som vil gøre at dit iltfattige blod bliver stimuleret på vej tilbage til hjertet, og det vil hjælpe at affaldstofferne sendes ud af kroppen. Sådan forebygges blodprop i benet, fordi man stimulerer veneklappemuskelen.


Her anbefaler vi en parafinbehandling som en ektra tillægsbehandling, fordi paraffin behandling gøre at dine fødder bliver bløde og smidige. Man får et lækkert varmt fod bad, nærende paraffincreme beriget med fersken og vitamin. Varmt paraffin bed blødgøre huden med også har smertelindrende virkning på ledsmerter og gigt. 


unsplash