Behandlinger
BABOR


Behandlingerne med produkter fra Babor er mere end blot en skønhedsbehandling. Produkterne fremmer kroppens og sindets velvære og kan bruges i en lang række behandlinger. Babor anvender naturlige og bæredygtige aktive principper, såsom EpigenTech Power Peptid,  der er en gele royal som kommer fra bi-dronningen. Det er en speciel gele som er godt for regenering af hudcellerne.

EpigenTech Power Peptid forbedrer og fremskynder regenering af huden, optimerer kvaliteten af huden og styrker hudbarrieren. Ligeledes bidrager det til fjernelse af "proteinaffald" i hudvævet.

Alle Babor-produkter er baseret på nyeste forskning i huden. I Babor produkter anvedes der rene, naturlige planteolier og ekstrakter samt aktive plantebaserede stoffer med naturlige oprindelse, så vidt det er muligt.

Vi kan garantere, at vores kosmetikprodukter altid er af høj kvalitet, fordi Babor reducerer brugen af tilsætningsstoffer til et minimum for det enkelte produkt og foretager gennemgribende test af produktstabilitet under forskellige opbevaringsforhold.

Ved behandlinger med Babor, vil du få en bedre velvære, fordi du vil opleve en aromaterapi baseret på naturlige ingredienser. Effekten af aromaen er meget afslappende for sindet og får vores kunder til at føle sig i den 7. himmel.